top of page
  • Фото автораNatalya Maryenko

Фінальний тест з гістології

Обновлено: 25 мая 2022 г.

Шановні студенти, просимо вас після завершення вивчення усіх тем пройти фінальний тест з гістології.



Фінальний тест для студентів медичних факультетів включає 2 частини (2 онлайн-тести), що включають різні теми. Максимальна кількість балів за кожен тест - 30.

Обидві частини тесту мають по 16 варіантів. Просимо обрати ваш порядковий номер у списку групи або будь-яке випадкове число.

Дедлайн - 10 червня 2022. Кількість спроб та час проходження тесту не обмежені; якщо маєте бажання підвищити результат, можете спробувати знову.


Фінальний тест, частина 1 https://forms.gle/MJX6nToEDoVhnK2b6


Фінальний тест, частина 2





Фінальний тест для студентів стоматологічного факультету включає 4 частини (4 онлайн-тести) за усіма темами навчальної програми. У 1-й та 2-й частині просимо обрати як варіант ваш порядковий номер у списку групи або будь-яке випадкове число. Максимальна кількість балів за кожен тест - 30. Дедлайн - 3 червня 2022.


Фінальний тест, частина 1 https://forms.gle/MJX6nToEDoVhnK2b6


Фінальний тест, частина 2 https://forms.gle/rVvxXF7joXLs8gDT8


Фінальний тест, частина 3 https://forms.gle/Baznz78XfxKWS63S9


Фінальний тест, частина 4


715 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Histology workoffs

Інформація щодо дистанційного навчання

Шановні студенти! Для вивчення гістології, цитології та ембріології радимо скористатися наступними ресурсами: 1. Веб-сайт кафедри https://histologyknmu.wixsite.com/info На сайті розміщено підручники,

Цитологія

Заняття включає наступні питання: Загальні риси будови клітин організму людини. Клітинний та життєвий цикли клітин. Мітоз. Види гибелі клітин. Світлова та електронна мікроскопія. Гістологічний препара

bottom of page