top of page
  • Фото автораhistology.knmu

Студентська інтернет-конференція з гістології

11 червня на кафедрі гістології, цитології та ембріології ХНМУ відбулася студентська навчально-дослідна реферативна інтернет-конференція «Нові уявлення про регенеративні можливості органів і тканин». Під час конференції студентами 1-го курсу медичних факультетів були представлені доповіді, присвячені сучасним світовим досягненням регенеративної медицини. Під керівництвом викладачів кафедри, доповідачами проведені клінічні паралелі між спроможністю тканин до регенерації за нормальних умов та при патологічних станах. Метою конференції було заохочення студентів до поглибленого вивчення навчальної дисципліни «гістологія, цитологія та ембріологія», формування уявлення про науковий пошук, розвиток мислення у студентів та навичок підготовки, оформлення й захисту наукової доповіді.

Конференція відбувалася двома мовами: українською та англійською. Науковими керівниками виступили асистенти Орлова Тетяна Вікторівна, Губенко Ірина Анатоліївна, Алексєєва Вікторія Вікторівна, Кольцова Лариса Вячеславівна. Особливою увагою були відмічені доповіді, підготовані студентами Подурець Анастасією Вячеславівною, Даскал Марією Валеріївною (2-й медичний факультет), Ананья Двіведі (7 медичний факультет).

Загалом під час конференції панувала приємна, доброзичлива атмосфера, відчувалися зацікавленість слухачів та підтримка ними презентантів. Участь у конференції отримала позитивну оцінку як з боку доповідачів, так і аудиторії.






127 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

Фінальний тест з гістології

Шановні студенти, просимо вас після завершення вивчення усіх тем пройти фінальний тест з гістології. Фінальний тест для студентів медичних факультетів включає 2 частини (2 онлайн-тести), що включають

bottom of page